Moskussafari med overnatting i telt
©Sigbjørn Frengen, Oppdal Safari

Moskussafari med overnatting i telt

Se for deg å våkne i telt i Dovrefjell Nasjonalpark. Utenfor skinner sola denne klarer morgenen, og plutselig oppdager du 500 meter fra teltplassen din det du kom for; Kongen av Dovrefjell; moskusen.

Oppdal Safari tilbyr også to-dagersturer med overnatting i telt i moskusens rikt; Dovrefjell. Noe som gir deg en enda tettere-på naturen opplevelse, med erfarne guider som gir deg lokalkunnskap om område og tilnærming til moskus, i tillegg til å skape trygghet med vår erfaring innen friluftsliv under alle slags forhold.

Våre guider har flere års erfaring med arrangering av moskussafari på Dovrefjell, og de har et brennende ønske om at alle kundene skal være fornøyde med vårt produkt. Opplevelsen av å sove i et lunt telt i sommerfjellet kan for mange være uvant, men med utstyr av høy kvalitet er dette en komfortabel og behagelig aktivitet som absolutt kan anbefales for alle. De fleste får mersmak etter en slik opplevelse. Som bonus kan det også hende at vi får se villrein eller fjellrev, så det er bare å holde øynene åpne.