Oppdal zipline-park

Oppdal zipline-park

Opplev Oppdals Zipline-park er en spektakulær aktivitet som gir deg et uforglemmelig eventyr. En trygg opplevelse som likevel vil pushe grenser for små og store, like morsom sommer som vinter!

Zipline-parken har 8 forskjellige taubaner og et opplæringsområde. Disse er ca. 50 til 140 meter i lengde og opp til 40 m over elva Driva. Her får man både sug i magen og litt tid å nyte en vakker utsikt. 

Deltakerne kjører zipline en og en. Alle får tildelt en klatresele, sikkerhetsutstyr og bli gitt nødvendig undervisning før turen. Dette er en opplevelsesaktivitet som er ikke fysisk krevende. Aktiviteten tar ca. en time, og kan fint kombineres med andre aktiviteter Opplev Oppdal har å tilby i Villmarksleiren.

Passer for: Alle med normalt god helse (barnesele ned til 116 cm)
Varighet: ca. 1.5 timer
Bekledning/utstyr: Fritidsklær som er gode å bevege seg i
Oppmøte: Villmarksleiren i Oppdal

Aktivitetsfirmaet Opplev Oppdal tilbyr også tvekampaktiviteter i Villmarksleiren / Raftingturer i elva Driva for alle ferdighetsnivåer / Juving 

​​​​​​

Opplev Oppdal er sertifisert som Miljøfyrtårn, et norsk kvalitetsstempel som sikrer deg en trygg og god deltakelse. De tilbyr også rafting, juving og aktiviteter i Villmarksleir. 
Leverandør av opplevelser i 30 år!

 

 

 

Pris
Fasiliteter
TypePrisKommentar
Billetter450,00 BilletterVoksen
Pris390,00 BilletterBarn
  • Aktiviteter
    • Barneaktiviteter
    • Fritidsaktiviteter

Sjekk ut steder i nærheten