Opplev Oppdal - Rafting
©Opplev Oppdal

Opplev Oppdal - Rafting

Rafting gir deg et rush av adrenalin kombinert med et fantastisk møte med naturen. Å jobbe i team gjennom stryk og fossende elver, samtidig som å være så nær naturen gjennom de rolige partiene, gir deg et minne for livet. I Trøndelag er det elva Driva som er den mest populære raftingelva, her har guider fra Opplev Oppdal raftet i over 30 år. De tilbyr 3 ulike turer, av ulik karakter og vanskelighetsgrad, slik at alle kan få oppleve rafting.

Barne- og familietur: Ca 4 km lang og tar ca. 2 timer. Kl 10.30 søndag-fredag i juni, juli, august. Minste barna må være over 116 cm.
Går fra Raftingsenteret på Granmo Camping til Vollan. Etter oppmøte på Raftingsenteret skifter gjestene i garderobene. Her blir det gitt sikkerhetsbriefing og padleopplæring.
Helt i starten av turen får deltakerene prøvd seg i vannet. Turen starter med relative rolige stryk og store åpne partier gjennom den vakre Drivdalen, og de største strykene kommer i den siste delen av turen. De periodene vannføringen tillater det legges det inn hopping fra klippe. Jumprock er en populær klippe som gir barna sug i magen. Guidene legger inn så mye bading som mulig etter vannføring, temperatur og ønsker fra deltakerne!

Normaltur: Ca 14 km lang og tar ca. 3 timer. Kl. 10 og 14, mai-oktober. Barn fra 15 år og oppover.
Går fra Raftingsenteret på Granmo Camping. Etter oppmøte på Raftingsenteret skifter gjestene i garderobene. Her blir det gitt sikkerhetsbriefing og padleopplæring.
En variert og spennende raftingtur av middels vanskelighetsgrad. Turen starter rolig, og etterhvert passeres stryk med lokale navn som Pyramidesteinen, Hakka, Haikjeften, Brukarene, Vengavoll, Gammastryka, S-svingen. Mulighet for hopping fra klippe underveis.

Gråura: Ca. 6 timer. 18-års grense. Kl 10 søn-fre juli, august, september.
Denne turen er rafting på høyeste vanskelighetsgrad (lV-V), og er den ultimate raftingturen for de med raftingerfaring. Turen går fra Ishoel til Liahjell og inneholder stryk av ulik karakter og høg vanskelighetsgrad. Strekningen har utfordrende linjer og dette er teknisk krevende rafting – men vanvittig morsom og spennende. Inngangsstryket Storfallet er den første prøven… Denne inngangsporten kan minne om Hells gate fra Ringenes Herre. Minimum 8 deltakere per avgang. Deltakelsen krever at man har raftet tidligere, er svømmedyktig og har normal god helse.

 

Opplev Oppdal er sertifisert som Miljøfyrtårn som er et norsk kvalitetsstempel som sikrer deg en trygg og god deltakelse. 

Opplev Oppdal: Rafting, Zipline, Juving, Villmarksleir

Fasiliteter
  • Aktiviteter
    • Rafting