Open menu
Pakke: Guidet tur til Snøhetta med 2 netter i Oppdal

Pakke: Guidet tur til Snøhetta med 2 netter i Oppdal

Lyst til å oppleve et lite eventyr på fjellet? Du har garantert sett Snøhetta 2286 moh, Dovrefjells høyeste fjell, hvis du har kommet med bil eller tog over Dovreplatået. Nå kan du trygt komme deg på toppen, med guide fra Oppdal Safari! Inkludert to overnattinger på valgfri overnattingsplass. 

VELG OVERNATTING OG BESTILL HER:
Se oversikt over overnattingssteder og priser lenger ned på siden. 

Snøhetta er en av Norges mest kjente topper og har med sin historie gjort at mange nordmenn mener Snøhetta burde vært Norges nasjonalfjell. Turen går fra Snøheim og opp til Stortoppen (2286 moh) med en stigning på 800 høydemeter. Om været spiller på lag svipper vi også bortom Midttoppen for å få en følelse av det luftige stupet som går rett ned i gryta. Guiden er fjellvant og kunnskapsrik, og byr på godt selskap, lokalhistorie om både Snøhetta, menneskets historie på Dovrefjell, geologi, botanikk, moskus og reinsdyr. Det blir også servert en kaffeskvett og noe attåt. Maks antall deltakere på turen er 12.


Når: Hver lørdag fra 18. juli t.o.m 15. august.
Varighet: 6-8 timer
Distanse: ca 12 km t/r.
Oppmøte: Kjører du selv møtes vi utenfor inngangen til Snøheim Turisthytte. Avgang derfra kl 09:15.
Guiden kjører fra Oppdal turistkontor kl 07:30. Dersom noen ønsker skyss fra Oppdal til Hjerkinn koster dette 70 kr. per pers. hver vei, og må avtales med Oppdal Safari på forhånd. Bussbillett fra Hjerkinn til Snøheim kommer i tillegg.
Bekledning/utstyr:  Klær etter vær. Gode tursko med stiv såle på grunn av mye stein opp fjellet. Ta alltid med lue, buff, og vindtett jakke. sitteunderlag, mat og drikke, samt evt. regnklær.
Passer for: Friluftsfolk, familier, personer i moderat kondisjon. Fra 10 år. Det er mye stein og ur, og deltakerne må være forberedt på litt kliving.

 

VELG OVERNATTING OG BESTILL HER:

Priser:

Bjerkeløkkja: 2855,- i enk.rom, 4210,- i dbl.rom.

Bortistu Gjestegard: 3235,- i enk.rom, 4490,- i dbl.rom.

Oppdal Gjestetun: 2435,- i enk.rom, 3690,- i dbl.rom.

Oppdal Turisthotell: 2635,- i enk.rom, 3890,- i dbl.rom.

Quality Skifer Hotel: 2835,- i enk.rom, 3880,- i dbl.rom.