Open menu
Pakke: Opplev Trollheimen inkl 2 overnattinger
©Martin I. Dalen

Pakke: Opplev Trollheimen inkl 2 overnattinger

Leter du etter en rolig ferie med plass til de nære ting med familien? Med naturopplevelser som skaper fellesskap, gode minner og morsomme øyeblikk? I Oppdal kan du leie alt utstyr du trenger, og vi lover deg nesten kø-frie områder.

I Oppdal finnes en dal hvor du finner alt dette. STORLIDALEN. I hjertet av Trollheimen ligger denne dalen med grønne bratte lier, snø på de høyeste toppene og solsvidde garder som ligger formet etter landskapet og vitner om hundrer av år med barskt landbruk.

Her kan du tilbringe noen dager i sommer. Her kan du fylle minneboka di med gode opplevelser. 

Ångardsvatnet er lite, men her trives den fete fjellørreten! Du kan være nybegynner i både båt- og fiskelivet. Tilbered ditt eget fiskemåltid over bål på kveldstid i bålpanne, eller nyt en bedre middag hos et av Oppdals spisesteder. 

Velger du Storlidalen, velger du også stillhet, natur og et eldorado med turmuligheter. Her går det godt merkede stier tilrettelagt for både småbarnsfamilien og de som vil på de høyeste toppene. Er det fint vær kan vi avsløre en av Oppdals godt bevarte hemmeligheter; sandstranda på Ångardsvatnet. I juli og august er vatnet godt oppvarmet, og badetemperaturen er snill selv om det fortsatt er snø å skimte på toppene. Og her er det alltid plass. 

- Er ferien i boks da?

Velg overnatting og bestill her

PAKKEPRISER:

Pakken inkluderer overnatting i to netter, leie av båt, fiskekort og garn i 2 dager i Ångardsvatnet, Storlidalen. Muligheter for å leie fiskeutstyr. (Husk at barn under 16 år fisker gratis) 

Bjerkeløkkja : 3300,- i enk.rom, 3900,- i dbl.rom.

Bortistu Gjestegard:  (Storlidalen) 3580,- i enk.rom, 4180,- i dbl.rom.

Oppdal Gjestetun: (Sentrum) 2780,- i enk. rom, 3380,-. 

Oppdal Turisthotell: (Sentrum) 3180,- i enk.rom, 3580,- i dbl.rom.

Quality Skifer Hotel: (Sentrum) 3030,- i enk.rom, 3430,- i dbl.rom.

 

 

Sjekk ut steder i nærheten