Open menu
Pakke: Rafting og zipline med 2 netter i Oppdal

Pakke: Rafting og zipline med 2 netter i Oppdal

Fjellfolket i bygda har et uttrykk; “Det blir aldri kjedelig i Oppdal!”. Nå kan du bestille en hel dag med aktiviteter og valgfri overnatting.

VELG OVERNATTING OG BESTILL HER:

FAMILIERAFTING: Med guider fra Opplev Oppdal som i 30 år har levert aktiviteter som rafting, juving og zipline-park er det faktisk umulig å kjede seg! Invester i familiens latter-konto, og bli med guidene på en sprek tur ned elva Driva med raftingbåt. Strekningen for FAMILIETUR med barn/unge under 15 år er ca 4 km lang. (Har du barn over 15 år passer Normalturen bedre).
De største strykene kommer i første og siste del av turen. I midtpartiet er det roligere strekninger med store åpne partier. Vi legger inn så mye bading vi kan etter vannføring, temperatur og ønske fra deltakerne. Jumprock er en av våre populære stoppesteder underveis, med. hopp fra klippe ut i friskt elvevann. Raftingturen starter med sikkerhetsbriefing og padleopplæring. 

+ ZIPLINE-PARK: Etter halvannen time pause, drar vi til Villmarksleiren, og Oppdal Zipline-park for mer gøy! Ziplineparken har hele 8 ulike wiretaubaner over elva Driva, med ulike fart, utgangspunkt og høyde.  


Passer for: Alle med normalt god helse, svømmeferdigheter kreves ikke. Barn må være over 116 cm.
Varighet: 2 timer + 1,5 time (med 1,5 time egen-pause i mellom aktivitetene).
Bekledning/utstyr: Ta med ull- eller superundertøy, ullsokker og joggesko, badetøy og håndkle. Opplev Oppdal står for våtdrakt, hjelm og redningsvest.
Oppmøte: Raftingsenteret, ved Granmo Camping, Dovrevegen 638, ca 7 km sør for Oppdal sentrum. 

OVERNATTING: Du skal bo godt når du gjester Oppdal. Pakkeprisen inkluderer to netter på et av bygdas overnattingssteder, se oversikten under. Her finner du overnatting for enhver smak, felles for alle er at de tilbyr en god seng å sove i, og det fortjener du etter en aktiv dag i fjellbygda!

 

VELG OVERNATTING OG BESTILL HER:

PAKKEPRISER:
Rafting, ziplinepark og overnatting i 2 netter: 

Bjerkeløkkja: 2670,- i enk.rom, 4680,- i dbl.rom

Bortistu Gjestegard3470,- i enk.rom, 4960,- i dbl.rom

Oppdal Gjestetun 2670,- i enk.rom, 4160,-  i dbl.rom 

Oppdal Turisthotell: 2870,- i enk.rom, 4360,- i dbl.rom

Quality Skifer Hotel3070,- i enk.rom, 4360,- i dbl.rom
 

Fasiliteter
  • Aktiviteter
    • Rafting