Open menu
Pakke: Zipline og tvekamp med 2 netter i Oppdal
©Martin I. Dalen

Pakke: Zipline og tvekamp med 2 netter i Oppdal

Er du ute etter opplevelser med familie eller venner som gir adrenalin og mestringsfølelse? Da har vi en dag fullspekket med aktiviteter med Opplev Oppdal og to netter med valgfri overnatting. 

 

VELG OVERNATTING OG BESTILL HER:
Se oversikt over overnattingssteder og priser lenger ned på siden. 

I fjellbygda Oppdal ligger alt til rette for en aktiv ferie. I denne pakken får du både aktiviteter og en deilig seng å sove i etter en dag i full fart. Pakken inkluderer to netter med frokost, 12 tvekamper i Villmarksleiren og et besøk i Opplev Oppdals Zipline-park med 8 liner over elva Driva. 

OPPDAL ZIPLINE-PARK: har 8 forskjellige wirebaner over et spektakulært elvejuv i elva Driva. Dette gir garantert sug i magen! De varierer fra 50 til 140 meter i lengde og 40 meter over elva. Med guider fra Opplev Oppdal som 30 år har levert aktiviteter som rafting, juving og zipline-park er det faktisk umulig å kjede seg i Oppdal!

+ TVEKAMPER I VILLMARKSLEIR: Tvekampen er en sosial og engasjerende aktivitet, hvor samhandlingen med gruppen er helt sentral. Tvekamp egner seg for familier/grupper fra 6 til 160 personer. De enkelte aktivitetene er ikke spesielt fysiske krevende, og opplegget kan tilpasses for å bli mer krevende for de som ønsker en ekstra utfordring, eller snillere for de som vil å ta det med ro.

Aktiviteten er lagt opp som ei rundløype i skogen med opptil 12 ulike oppgaver som skal løses. Gruppen deler opp i flere lag, for så å konkurrere mot hverandre i et svært engasjerende opplegg. En av guidene våre vil ta dere gjennom de ulike postene, og deler ut poeng. Helt til slutt kåres et vinnerlag. Oppleggene inkluderer blant annet Labyrinten, Puslespill, Øksekasting, Pil og Bue, Månebrua, Domino, og Kassestabling!

Passer for: Alle med normalt god helse (barnesele ned til 116 cm)
Varighet: ca. 1.5 time / pause / +1,5 time
Bekledning/utstyr: Fritidsklær som er gode å bevege seg i
Oppmøte: Villmarksleiren; Spælevegen 22

 

VELG OVERNATTING OG BESTILL HER:

Priser: 

Bjerkeløkkja: 2660,- i enk.rom, 3880,- i dbl.rom

Bortistu Gjestegard: 3070,- i enk.rom, 4160,- i dbl.rom

Oppdal Gjestetun: 2270 i enk.rom, 3360,- i dbl.rom

Oppdal Turisthotell2470,- i enk.rom, 3560,- i dbl.rom

Quality Skifer Hotell2670,- i enk.rom, 3560,- i dbl.rom

 

Besøk Opplev Oppdal for mer informasjon om deres aktiviteter i sommer. De skreddersyr program for både én- og flere dagers opphold i Oppdal, ut i fra ferdigheter og hva du faktisk tør å være med på!

Sjekk ut steder i nærheten