Zipline i Åmotsdalen
©Martin I. Dalen

Zipline i Åmotsdalen

Gardsbesøk med "nå attåt"? Da tar du en tur til Åmotsdalen Gard, ca 17 km sør for Oppdal. Her kan du velge mellom å ta en av norges råeste zipline, eller bare sitte på stabburstrappa med kaffe og ei hjemmelaget kake fra Kringla gardskafe og nyte utsikten inn til vakre Åmotsdalen.

GARDSBESØK: Gården består av flere bygninger, den eldste fra 1620, 400 år gammel. Bygningene er under restaurering, og skal settes i stand til ulike formål, blant annet overnatting. I dag kan du vandre omkring på garden, og kanskje bruke det som et godt utgangspunkt til videre turer inn i Åmotsdalen.

ZIPLINE: Hos oss finner du en av Norges råeste zipliner. Wiren er ca. 100 meter høy og 360 meter lang, her får du virkelig kjenne suget i magen. Ferden går over garden, dalen og elva langt under deg. Returlinen er litt kortere, men også raskere og brattere! På Zipline tar vi imot både bestillinger og drop in.

KRINGLA GARDSKAFE: Her får du kjøpt kaffe og hjemmebakte kaker og bakst. KRINGLA har alle rettigheter. 

ÅMOTSDALEN TUROMRÅDE: På Åmotsdalen Gard stopper bilveien. Herfra kan du fortsette innover dalen etter godt merkede stier. Langsmed stien og elva er det opparbeidet rasteplasser. Derfor er nettopp Åmotsdalen godt egnet for både småbarnsfamilier, og de superspreke som vil gå i dagesvis fra hytte til hytte. 

 

ÅPNINGSTIDER:

Utover høsten og vinter holder vi stengt. Men tar gladelig i mot bestilling på for eksempel eget opplegg som kick-off bedrifter, bursdager eller utdrikningslag. Ta kontakt, så finner vi et opplegg som passer.

 

Sjekk ut steder i nærheten