Zipline-park vinter
©Opplev Oppdal

Zipline-park vinter

Opplev Oppdals Zipline-park er en like morsom opplevelse vinterstid. Zipline-parken befinner seg i Villmarksleiren, og er åpen hele året. En spektakulær aktivitet som gir deg et uforglemmelig eventyr for både store og små.

Zipline parken har 8 forskjellige taubaner og et opplæringsområde. Disse er ca. 50 til 140 meter i lengde og opp til 40 m over elva Driva. Her får man både sug i magen og litt tid å nyte en vakker utsikt. 

Deltakerne kjører zipline en og en. Alle får tildelt en klatresele, sikkerhetsutstyr og bli gitt nødvendig undervisning før turen. Dette er en opplevelsesaktivitet som er ikke fysisk krevende. Aktiviteten tar ca. en time, og kan fint kombineres med andre aktiviteter Opplev Oppdal har å tilby i Villmarksleiren.

I Villmarksleiren skaper Opplev Oppdal  moro og uforglemmelige opplevelser med teambuilding-aktiviteter som passer for alle. Et spennende opplegg for familier, bedrifter, skolegrupper og vennegjenger. Her finnes det en stor gapahuk med grill, bålplass, langbord og sovested. Kan leies som grillplass eller overnattingsted. Her sover man ute, men under tak. Krever sovepose og liggeunderlag. Det er lagt opp vann og strøm. I tillegg er det 2 fine utedoer. Plass til ca. 30 personer. 

Passer for: Alle med normalt god helse (barnesele ned til ca.100 cm)
Varighet: ca. 1.5 timer
Bekledning/utstyr: Fritidsklær som er gode å bevege seg i
Oppmøte: Villmarksleiren i Oppdal

Opplev Oppdal er sertifisert som Miljøfyrtårn som er et norsk kvalitetsstempel som sikrer deg en trygg og god deltakelse. De tilbyr også rafting, juving og aktiviteter i Villmarksleir.

 

Fasiliteter
  • Aktiviteter
    • Barneaktiviteter

Sjekk ut steder i nærheten