Open menu

Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland 13. september

Konserten har blitt flyttet fra mars tkl 13. september - vi håper så mange som mulig vil beholde billettene sine, og at vi ses til høsten!

Billetten du har kjøpt til 21. mars gjelder til konserten den 13. september. Om du ikke har anledning den 13. september gjør du følgende:

a)  E-billetter:  Send epost til post@ebillett.no med følgende opplysninger: Antall billetter og de fire siste siffer i kortet du brukte i kjøpet. Dette må gjøres innen torsdag 30. april.  

Utbetaling vil skje i løpet av 2 - 5 uker. 

b)Billetter kjøpt i Oppdal kulturhus sitt billettutsalg:   

 - Oppmøte i kulturhuset onsdag 29.04  kl 14.00 – 17.00 eller torsdag 30.04 kl 12.00 – 15.00.  med den fysiske billetten.  Smittevern er ivaretatt.

Du fyller ut et skjema der vi trenger navn og kontonummer til den kontoen pengene skal overføres til. Du blir også bedt om å signere på at informasjonen er korrekt. 

All refusjon må være utført innen torsdag 30. april.

Vi håper at ny dato passer og ønsker velkommen til konsert den 13.. september.


- Oppmøte i kulturhuset med den fysiske billetten. Du fyller ut et skjema der vi trenger navn og kontonummer til den kontoen pengene skal overføres til. Du blir også bedt om å signere på at informasjonen er korrekt. Dette må gjøres innen 30.april, men ettersom kulturhuset nå har stengt må kansellering skje når huset holder åpent for publikum.  Følg med for oppdateringer vedr. dette.

All refusjon må være utført innen torsdag  30. april.

_________________________________________________________________________________________________________________

Høsten 2019 slo to institusjoner innen norsk musikkliv seg sammen da Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland la ut på en omfattende turné sammen.

Dagsland og Eidsvåg har en fartstid i bransjen på over 70 år til sammen. De har begge opparbeidet seg unike posisjoner i norsk musikkliv og blir ansett som to av våre fremste artister. Nå slår de sammen to omfangsrike låtkataloger og publikum kan dermed vente seg en konsertopplevelse for historiebøkene. Det er duket for en stemningsfull, oppløftende og ikke minst gåsehud-fremkallende kveld.

«Sigvart har en av Nordens flotteste stemmer, det er en fryd å jobbe med karen, det vanker gåsehud hver gang. Nå blir det altså rikelig med gåsehud-muligheter i tiden fremover. Om ikke stemmen min er så sofistikert som Sigvart sin, så hender det at den når fram. Dette gleder jeg meg til og for alle dere som har det som Knut Arild Hareide: «..når det gjelder musikk liker jeg alt fra Sigvart Dagsland til Bjørn Eidsvåg», så må jo dette være riktig valg», humrer Eidsvåg.

Dagsland ser også stort frem til å legge ut på veien med Eidsvåg:

«Jeg gleder meg som en unge til disse konsertene. Bjørn er en av vår tids store norske formidlere, med en låtkatalog som kan gjøre de fleste andre grønne av misunnelse. Vi har ikke helt ulik bakgrunn, for å si det forsiktig, og jeg tenker at dette samarbeidet er en historie som lenge har ventet på å bli fortalt.
Og ikke minst: Et viktig kriterium for meg, etter å ha turnert med Karoline Krüger i fjor, var at neste samarbeidspartner måtte være PENERE enn henne. Og da var jo valget enkelt.»

Dagsland og Eidsvåg har begge blitt tildelt flere prestisjetunge priser som Prøysenprisen og flere Spellemannpriser. De har gitt ut flere titalls album med store salgssuksesser og utsolgte turneer.

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
Søndag13.09.2020