Open menu

Highasakite 11. september

Oppdal Kulturhus har heldigvis klart å finne en ny dato til konserten med Highasakite! Den nye datoen er 11. september. Vi håper så mange som mulig vil beholde billettene sine, og at vi ses til høsten.

Ønsker du å delta på konserten 11. september forholder du deg bare i ro. Billetten din til den utsatte konserten 7. april gjelder automatisk til den nye konserten 11. september.
Om du ikke har anledning den 11. september og ønsker å få refundert billetten kan du få gjort dette innen mandag 30. april:

a) Billetter kjøpt i nettsalg (webside/mobilapp):
- Send epost til post@ebillett.no med følgende opplysninger: Antall billetter og de fire siste siffer i kortet du brukte i kjøpet. Dette må gjøres innen torsdag 30. april.  Utbetaling kan ta mellom 2 - 5 uker.

b)Billetter kjøpt i Oppdal kulturhus sitt billettutsalg:   

 - Oppmøte i kulturhuset onsdag 29.04  kl 14.00 – 17.00 eller torsdag 30.04 kl 12.00 – 15.00.  med den fysiske billetten.  Smittevern er ivaretatt.

Du fyller ut et skjema der vi trenger navn og kontonummer til den kontoen pengene skal overføres til. Du blir også bedt om å signere på at informasjonen er korrekt. 

All refusjon må være utført innen torsdag 30. april.

Vi håper at ny dato passer og ønsker velkommen til konsert den 11. september.

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
Fredag11.09.2020