Open menu
Highasakite 30. mars

Highasakite 30. mars

PÅSKEKONSERTEN 2020 BLIR PÅSKEKONSERTEN 2021!

Billetten du har kjøpt er fortsatt gjeldende og behøver ikke byttes. Dersom det nye tidspunktet ikke passer og du ønsker å få billettene refundert, må du melde fra om dette innen 10.9.20.

E-billett: Du sender en mail til post@ebillett.no og ber om refundering av ditt billettkjøp, husk å oppgi navn på arrangement og spillested, antall billetter, de fire siste siffer i kortnummer og mailadresse du brukte til kjøpet.

________________________________________________________________

Uranium Heart-turneen i 2019 har tatt Highasakite rundt på utsolgte konserter i hele Skandinavia, og bandet har blitt kjent for sine fantastiske sceneopptredener med storslåtte produksjoner og innlevelse på scenen. Highasakite har nylig gjennomført en omfattende klubbturné i Norge, og har i tillegg solgt ut to konserter i Den Norske Opera & Ballett neste år. Billettene til begge konsertene forsvant i en fei!

Highasakite har blitt et av våre aller mest folkekjære band. Med albumet Silent Treatment knuste de alle rekorder da de tilbrakte over to år på VG-lista, og de har toppet plakaten til alle de store norske festivalene. De har vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten, og turnert verden over flere ganger.

«Det mest helhetlige og gjennomført storslåtte man finner blant norske band i popsegmentet.”
Slik oppsummerte iTromso konserten tidligere i vinter, da Highasakite besøkte noen av landets største byer på sin utsolgte vårturné.

Pris
Tidspunkt
TypePrisKommentar
Billetter485,00 1 dag
UkedagerDatoTidBeliggenhet
Tirsdag30.03.2021