Oppdal sykkelfestival

Oppdal sykkelfestival

Er du gira på rå natur og rause opplevelser, med en stor dose trivelig sykkelsnakk? Da er Oppdal sykkelfestival noe for deg.

​Oppdal ligger mellom Dovrefjell i sør og Trollheimen i nord, og tilbyr enorme muligheter for deg som liker å sykle i terrenget. Tett på naturen med opplevelse i hvert tråkk. 

Oppdal sykkelfestival tar deg med på turer med lokalkjente og erfarne guider i et av landets beste områder for sti- og terrengsykling. ​Oppdal sykkelfestival har fokus høy trivelsesfaktor og lav terskel for å delta. Vi foreslår at du begynner å glede deg til 13. – 15. august! 

KATEGORIER

STISYKLING / Fulldempet / 70 plasser
Vi deler inn i mindre grupper slik at du får maks ut av turen. Guidene våre er lommekjente i nærmiljøet og har lang erfaring med å ha med seg sykkelentusiaster på tur.

GRUSSYKLING / Halvdempet / 50 plasser
Mindre teknisk utfordrende enn stisykkelturene, men på ingen måter kjedelig. Vi deler også her inn i mindre grupper per guide og det vil bli ulik lengde og nivå på turene. Slik er du sikret å finne en tur som passer deg!

EL-STISYKLING / El med fulldemping / 30 plasser
Med litt ekstra påfyll av energi i sykkelmotoren kommer du kanskje hakket lenger, bruker mindre krefter oppover og kan pøse på ekstra nedover. Turene med el-stisykkel kan være like tekniske som stiturene, men er som regel lenger.

PROGRAM:
Les om fullt program ti Oppdal Sykkelfestival

PRIS PÅ FESTIVALPASS:
​​​​​​Kr. 900,- (kjøp før 14. juli)
Kr. 1.200,- (kjøp fra og med 14. juli)

 

På grunn av smittevernrestriksjonene i forbindelse med Covid-19 unngår vi å samle større grupper på festivalen.
I 2021 blir det derfor mindre fokus på tilrettelagte aktiviteter utenom selve turprogrammet. 

Blir festivalen avlyst pga av covid-19 vil du få valget mellom enten full refusjon av kjøp eller overføre kjøpet til 2022.

 

 

Tidspunkt
Fasiliteter
UkedagerDatoTidBeliggenhet
Søndag, Fredag, Lørdag13.08.2021
15.08.2021
  • Spesial
    • Booking: https://www.checkin.no/event/23716/oppdal-sykkelfestival
  • Tema
    • Aktiv ferie
    • Blå_Eventyreren
    • Blå_Grensesprengeren