Oppdal - så klart!

MØT HØSTEN I FJELLET

Høsten i Oppdal må bare oppleves. Vi har samlet aktiviteter du kan sette sammen til et helgebesøk, og til høstferien, om du reiser med familie, venninner eller kompisgjengen. I Oppdal finnes en aktivitet for alle, hva vil du oppleve?

De dagene det er innevær

Når vil du komme?

I Oppdal kommer du tett på fjellet og naturen. De rause oppdalsfjella strekker seg fra Dovrefjell i sør til Trollheimen i nord, og serverer hver enkelt årstid gode høydepunkter.

Skibygda har lange og gode tradisjoner for vintersport. De store og lett tilgjengelige fjellområdene, gjør Oppdal til Midt-Norges mest populære vinterdestinasjon. Vinteren er lang og overlapper gjerne våren, hvor aktiviteter med ski, joggesko og sykkel er et typisk vårfenomen i Oppdal. 

Sommeren og høsten gir nye høydepunkt langsetter et variert og omfattende stinett. Våre stibyggere – 45 000 sau på sommerbeite, sørger for å vedlikeholde et stinett i verdensklasse. De mektige fjellområdene inviterer deg til seg, uansett om du er en barnefamilie, en eventyrer eller livsnyter. I Oppdal er det enkelt å komme seg ut på tur, du finner alltid en sti i nærheten. 

Alt rammet inn av et levende og gjestfritt lokalsamfunn, god mat på hyggelige serveringssteder, spennende shopping eller andre aktiviteter både ute og inne.