Opplev Oppdal

FERIE TIL FJELLS – MED GOD PLASS

Er du en eventyrer som liker å samle fjelltopper, en sosial livsnyter som elsker smaken av fjell?
I Oppdal finnes en aktivitet for alle, hva vil du oppleve?

Vi har pakket Oppdal for deg!

Oppdal strekker seg fra Dovrefjell i sør til Trollheimen i nord. Vi har snille fjell, med et stinett som har en tur til alle, om du vil gå i dagesvis på tt-sti fra hytte til hytte, jage panoramautsikt på høye topper eller sitte i gapahuk i lun skog ved elva. Ta på deg fjellsko og besøk oss i sommer!

Planlegg feriedager i OppdalSommerens store «must» er lunchen på toppen av Hovden. Ta gondol opp og nyt ovnsbakt pizza med beste utsikten på The Hill 1125.

Du må være sprø for å gå forbi Bakeriet Sprø og Mathallen uten å snuse inn lukta av nystekte kanelsnurrer og bygdas beste kaffe.

Badeland i Oppdal kulturhus er alltid et trygt valg om du er gjest her eller på tur til. Lek deg noen timer her, før fjellskoa skal snøres på igjen.

Ikke alle har vært i Åmotsdalen, men alle skulle tatt seg en tur. Og da til Åmotsdalen gard, med tøff zipline og bygdas minste kafe i et stabbur.

Når vil du komme?

I Oppdal kommer du tett på fjellet og naturen. De rause oppdalsfjella strekker seg fra Dovrefjell i sør til Trollheimen i nord, og serverer hver enkelt årstid gode høydepunkter.

Skibygda har lange og gode tradisjoner for vintersport. De store og lett tilgjengelige fjellområdene, gjør Oppdal til Midt-Norges mest populære vinterdestinasjon. Vinteren er lang og overlapper gjerne våren, hvor aktiviteter med ski, joggesko og sykkel er et typisk vårfenomen i Oppdal. 

Sommeren og høsten gir nye høydepunkt langsetter et variert og omfattende stinett. Våre stibyggere – 45 000 sau på sommerbeite, sørger for å vedlikeholde et stinett i verdensklasse. De mektige fjellområdene inviterer deg til seg, uansett om du er en barnefamilie, en eventyrer eller livsnyter. I Oppdal er det enkelt å komme seg ut på tur, du finner alltid en sti i nærheten. 

Alt rammet inn av et levende og gjestfritt lokalsamfunn, god mat på hyggelige serveringssteder, spennende shopping eller andre aktiviteter både ute og inne.