Oppdag Oppdal – en perle der fjell, natur og kultur smelter sammen til en året rundt-opplevelse. Fra de majestetiske oppdalsfjellene som rammeverk til endeløse aktiviteter gjennom alle årstider, lokker Oppdal med sitt unike landskap og pulserende liv.

Utforsk Midt-Norges mest populære vinterdestinasjon med lange skiturer og vårfriske eventyr. Om sommeren og høsten venter et stinett i verdensklasse, skapt av 45 000 sommerbeitede sauer, som tar deg med på magiske vandringer. Oppdal er mer enn et reisemål; det er et levende lokalsamfunn, gastronomiske opplevelser, og spennende aktiviteter som venter på å bli utforsket.

Når vil du komme?

For dager med innevær

I Oppdal kommer du tett på fjellet og naturen. De rause oppdalsfjella strekker seg fra Dovrefjell i sør til Trollheimen i nord, og serverer hver enkelt årstid gode høydepunkter.

Skibygda har lange og gode tradisjoner for vintersport. De store og lett tilgjengelige fjellområdene, gjør Oppdal til Midt-Norges mest populære vinterdestinasjon. Vinteren er lang og overlapper gjerne våren, hvor aktiviteter med ski, joggesko og sykkel er et typisk vårfenomen i Oppdal. 

Sommeren og høsten gir nye høydepunkt langsetter et variert og omfattende stinett. Våre stibyggere – 45 000 sau på sommerbeite, sørger for å vedlikeholde et stinett i verdensklasse. De mektige fjellområdene inviterer deg til seg, uansett om du er en barnefamilie, en eventyrer eller livsnyter. I Oppdal er det enkelt å komme seg ut på tur, du finner alltid en sti i nærheten. 

Alt rammet inn av et levende og gjestfritt lokalsamfunn, god mat på hyggelige serveringssteder, spennende shopping eller andre aktiviteter både ute og inne.