Opplev Oppdal

FERIE TIL FJELLS – MED GOD PLASS

Er du en eventyrer som liker å samle fjelltopper, en sosial livsnyter som elsker smaken av fjell?
I Oppdal finnes en aktivitet for alle, hva vil du oppleve?

Oppdal strekker seg fra Dovrefjell i sør til Trollheimen i nord. Vi har snille fjell, med et stinett som har en tur til alle, om du vil gå i dagesvis på tt-sti fra hytte til hytte, jage panoramautsikt på høye topper eller sitte i gapahuk i lun skog ved elva. Ta på deg fjellsko og besøk oss i sommer!

Når vil du komme?

I Oppdal kommer du tett på fjellet og naturen. De rause oppdalsfjella strekker seg fra Dovrefjell i sør til Trollheimen i nord, og serverer hver enkelt årstid gode høydepunkter.

Skibygda har lange og gode tradisjoner for vintersport. De store og lett tilgjengelige fjellområdene, gjør Oppdal til Midt-Norges mest populære vinterdestinasjon. Vinteren er lang og overlapper gjerne våren, hvor aktiviteter med ski, joggesko og sykkel er et typisk vårfenomen i Oppdal. 

Sommeren og høsten gir nye høydepunkt langsetter et variert og omfattende stinett. Våre stibyggere – 45 000 sau på sommerbeite, sørger for å vedlikeholde et stinett i verdensklasse. De mektige fjellområdene inviterer deg til seg, uansett om du er en barnefamilie, en eventyrer eller livsnyter. I Oppdal er det enkelt å komme seg ut på tur, du finner alltid en sti i nærheten. 

Alt rammet inn av et levende og gjestfritt lokalsamfunn, god mat på hyggelige serveringssteder, spennende shopping eller andre aktiviteter både ute og inne.