Gjevilvassdalen er et velkjent motiv når Oppdal skal vise fram sitt aller vakreste. Ved foten av Trollheimen strekker seterdalen seg mot Vassenden og omkranses av fjelltopper som Blåhø, Okla og Storhornet. På sommeren har Gjevilvassdalen et mangfold av aktiviteter. Du finner korte, lange, flate og bratte fotturer i et stort nettverk av turstier. Og ikke minst Rauøra, en av Norges mest spektakulære sandstrender.
Vinterstid er Gjevilvasshytta er et fint utgangspunkt for fjellski og topptur. Midt-Norges mest besøkte toppturfjell, Storhornet, ligger også i området. Dessuten er du aldri langt unna Grøtsetra Skianlegg som er knutepunktet for langrennsløypenettet i Oppdal.


PRISANTYDNING:
1 590 000,-

KONTAKT:
Bjørn Ove Ansnes
M: 905 10 193
Epost: bjornove@aktimed.no

KLETTGJELAN HYTTEGREND

Drømmer du om en hytte midt i naturen – med kort vei til livet i sentrum? Vi er stolte av å presentere Klettgjelan Hyttegrend, et unikt område for deg som ønsker det beste av alt Oppdal har å by på.
Nydelig plassert 700 moh med optimale solforhold hele året ligger Klettgjelan Hyttegrend ved porten til Gjevilvassdalen. Vestvendt i skrånende terreng med fantastisk utsikt mot Oppdalsfjella, kun 5 minutters kjøretur lans riksvei 70 til oppkjøringen til skiheisen i Vangslia og 13 minutter fra hyttegrenda til Oppdal sentrum med gode shoppingmuligheter, caféliv, kulturhus og fra januar 2021 – Norges høyeste innendørs klatrevegg.
På vinterstid spenner du på deg langrennsskiene og går rett ut i det preparerte stamløypenettet fra Klettgjelan Hyttegrend. Eller du velger randoskiene til Storhornet eller Okla som er lett tilgjengelig en kort svipptur i bil fra hytta. For entusiasten er veien også kort til Storlidalen som er regionens virkelige topptureldorado.
Vår, sommer og høst er det enkelt å snøre fjellskoene eller hive seg på terrengsykkelen for å oppdage både korte og lange, enkle eller mer spektakulære nærturer i området rundt Klettgjelan – som feks Rauhovden, Blåhø, Gjevilvasskamman og Trollheimen forøvrig. Oppdal har naturopplevelser som passer for både små og store i familien.

Beskaffenhet

Klettgjelan Hyttegrend består av til sammen 25 hyttetomter. Vi selger både nøkkelferdige hytter som vi har utviklet for dette feltet samt noen tomter. Det er satt opp en flott visningshytte på området og vi tar fortløpende imot interessenter til privat visning. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og avtale.

Adkomst

Fra Oppdal sentrum følger du riksveg 70 mot Sunndalsøra i 10 km. Ta til høyre ved skilt “Klettgjelan Hyttegrend”, derfra er det ca 1,4 km opp til hyttefeltet.