Granmo Camping

Granmo Camping

Granmo Camping ligger mot Drivdalen, rundt 6 km sør for Oppdal sentrum.. De siste årene har Granmo utviklet seg til å bli en camping med et bredt tilbud både når det gjelder overnatting (hytter/leiligheter), utleie av selskapslokale (se link) og aktiviteter både i områdene rundt, og på plassen.

Granmo Camping holder åpent året rundt. Om vinteren er Oppdal et populært feriested for alpinister. Det er kort vei til Oppdals skianlegg - både løypenett til langrenn og alpint. 

Om sommeren kan du bli med Opplev Oppdal på rafting langs elva Driva, som har startpunkt på Granmo Camping. Driva er en av Norges mest populære rafringelver. Her tilbys også fiske av laks og ørret dersom du er gjest ved campingen. Du kan også gå fotturer i nærområdet, langs med elva Driva, samt opp i fjellene. Det er korte avstander både til Loslia, Vinstradalen, Svarthaugen og Trondadalen. Du kan ha  Granmo som tilholdssted, for så å reise med bil for å besøke noen av Norges vakreste fjorder og kystnære landskap, godt innenfor en times kjøring. 

Campingplassen har høy standard og gode fasiliteter. Her finnes toaletter, dusjer, kjøkken og vaskerom i et nyrenovert bygg. I tillegg er det to helt nye bygg med serviceanlegg av høy standard. For barna byr campingen på et stort og helt nytt lekeområde, og om sommeren kan man også se husdyr av ulike slag som også er på ferie. 

På Granmo Camping finner du hytter og leiligheter i alle kategorier - fra små hytter for tre personer, til romslige 8-mannshytter med høy standard.

 

Sjekk ut steder i nærheten