Kongsvold Fjeldstue

Kongsvold Fjeldstue

Kongsvold Fjeldstue er et tradisjonsrikt hotell med moderne komfort. Med idyllisk beliggenhet på Dovrefjell og lett tilgjengelig med bil, tog eller buss fra både Oslo og Trondheim. Åpent fra mars til medio november.

Den gamle skysstasjonen består av over 20 velholdte bygninger, som alle inneholder antikviteter fra flere hundrede års fjellstuedrift. Velger du å bo her, velger du fjellet, barskt vær og lett tilgjengelige turer sommer som vinter.  

Pilegrimsleden går gjennom tunet og DNT-merkede ruter går vestover til Reinheim og Snøhetta, østover mot Folldal og sørover til Hjerkinn, Eysteinskyrkja og Rondane. 12 km sør for Kongsvold finner du Viewpoint Snøhetta. Nord for Kongsvold kan du gå Vårstigen og hver dag i sesongen arrangeres guidede moskusturer med påmelding og betaling på Kongsvold.

Kongsvold Fjeldstue har 32 hotellrom, salonger, spisesal og konferansefasiliteter.
Kongsvold Fjeldstue er et tradisjonsrikt hotell med moderne komfort. Fjellstuetradisjonen strekker seg tilbake til 1100-tallet, og de eldste bygningene vi nå har er fra 1720. Kongsvold er restaurert i samarbeid med Riksantikvaren og lokale håndverkere og har 32 rom med dusj og toalett, moderne kurssal, trivelige salonger og spisesal til 70 gjester.