Quality Hotel Skifer
©Foto: Sven-Erik Knoff | FotoKnoff.no

Quality Hotel Skifer

Quality Hotel Skifer ligger i hjertet av Oppdal, nær buss- og jernbanestasjon. Et moderne hotell med alle fasiliteter som legger stor vekt på kvalitet og komfort. Den store åpne peisen i lobbyen holdes varm for deg som har vært på fjelltur, sommer som vinter.

Bor du hos Quality Hotel Skifer våkner du hver dag til lukten av av nybakte brød og utsikten til fjellheimen som omkranser bygda. Det skal være enkelt å bo hos Quality Hotel Skifer.

Med en beliggenhet midt i sentrum, med umiddelbar nærhet til shopping, skiheiser, langrennspor og toppturer. Er du i Oppdal på aktivitetsferie vet hotellets ansatte hva du trenger av fasiliteter, og hjelper deg gjerne med å anbefale turer, både for familien og vennegjengen. 

Etter turen passer det godt å besøke hotellets velværeavdeling. Her finner du badstu, steambadstu, avslapningsområde. Du kan også bestille massasje. Book timer på velværeavdelingen her: 

Vil du få opp pulsen også innendørs, har vi også avtale med nærliggende treningssenter Krux, der du som hotellgjest kan trene til ekstra hyggelige priser. 

Mat må alle helter ha. Ved hotellet spiser du godt i den lune restauranten i hjertet av hotellet med åpent kjøkken. Her velger du fra sesongens meny, med sesongens råvarer og mye godt kortreist. Vi har også en egen overbygd terrasse med servering av ovnsbakte pizza. 

Quality Hotel Skifer har 177 innbydende doble rom i duse naturfarger, totalt 354 senger. Det er lagt stor vekt på kvalitet og komfort, og alle rom har deilige Dux madrasser og behagelige dyner. Hotellet har 5 romkategorier; enkeltrom, dobbeltrom, familierom, superiorrom og en suite. Hotellet ligger midt i sentrum av Oppdal, med gratis parkeringsfasiliteter for både bil og buss, og ligger kun 200 meter fra togstasjonen.

Med en fantastisk utsikt mot fjellheimen som omkranser Oppdal er dette med på å gi energi til en ny dag.

Velkommen hjem til Quality Hotel Skifer!

Fasiliteter
  • Handikap
    • Handikapparkering
    • Handikaptoalett
    • Tilgjengelig for rullestolbrukere
    • Tilrettelagt for bevegelseshemmede
  • Klassifisering
    • Tilgjengelighet - Enkel tilgang

Sjekk ut steder i nærheten