Kulturhuskaféen

Kulturhuskaféen

Velkommen til Kulturhuskaféen i Oppdal Kulturhus!

Oppdag Kulturhuskaféen – møtepunket i Oppdal Kulturhus Her finner du et lite, men utrolig sjarmerende rom fylt med varme, liv og latter. Selv om kaféen ikke er stor, er den et levende samlingspunkt, enten du er her for å ta en dukkert i bassenget, se en film på kino, eller nyte en storslått konsertopplevelse.

Kulturhuskaféen er utformet med komfort i tankene. Med sine mange sittegrupper, fra innbydende sofaer til intime hjørner, gir den deg muligheten til å finne ditt eget lille rom, hvor du kan slappe av og nyte en stille stund. Her kan sultne kulturentusiaster finne seg noe deilig å bite i, enten de skal delta på dansetrening, utforske det fascinerende kunstgalleriet, eller fordype seg i en god bok oppe på biblioteket.

Nyt smakfulle småretter som fristende pizzabiter og påsmurte baguetter, eller la deg friste av gode kaker, perfekt akkompagnert av en kopp nytraktet kaffe. For kinogjester finnes et bredt utvalg av godbiter – fra sprøtt popcorn til brus og annet snacks som gjør filmopplevelsen komplett.

Ved spesielle anledninger og arrangementer åpner kulturhuskaféen også deres eksklusive bar, hvor du kan nyte en drink i et stemningsfullt miljø. Denne baren har skapt mange minneverdige kvelder, og bidrar til en atmosfære som gjør enhver anledning til noe helt spesielt.

Så uansett om du er på vei til en kulturell opplevelse, en badegjest på jakt etter en pause, eller bare ønsker et sted å slappe av og samle tankene, er Kulturhuskaféen stedet for deg.

 

Sjekk ut steder i nærheten