Med hytte i nærheten av Oppdal skisenter fyller du dagene med spennende friluftsaktiviteter året rundt. Det er lettvint å ha Norges største alpine skiområde som nabo. Og for deg som er interessert i langrenn prepareres over 10 mil med skispor i stamløypenettet som passerer både Vangslia, Hovden, Sletvold og Stølen.

På sommerstid har du lett tilgjengelige fjell- og stisykkelturer, og nærhet til jakt og fiske. For ikke å snakke om nærheten til sentrum og livlig shopping og spisemuligheter. 

PRIS: Fra 4,4 mill – 4,8 mill

KONTAKT:
Per Hårstad
Tlf.: 992 03 071
Epost: per.harstad@em1.no

 

Ny fritidsbolig – tomme rom fulle av muligheter for å uttrykke din egen personlighet og stil. Lite er så spennende, og spennende er det også med den nye utbyggingen av Vangsløkkja, hvor særpreg og godt håndtverk går hånd i hånd.

Fritidsboligene har en fantastisk beliggenhet i umiddelbar nærhet til Vangslia skisenter, med ski in / ski out. Her kan det med rette kalles indrefileten i Oppdal. Skisenteret har direkte tilknytning til Ådalen, Sletvold, Hovden og Stølen, og til sammen utgjør disse et av Norges største alpinanlegg. Samtidig har du et enormt nettverk av variert turterreng, og 200 km løypenett kun ca. 150 meter fra hyttefeltet.

Ønsker du deg en særegen fritidsbolig med optimale solforhold og upåklagelig utsikt utover Oppdal? Da ønsker vi deg velkommen til Vangsløkkja.

Adkomst: Kjør E70 vestover. Ta av opp til Oppdal Skisenter.
Avstand Oppdal sentrum: 4 km
Avstand skiheis: Ski in / ski out
Avstand skiløyper: 100 meter.