Midt-Norges største skisenter kan lokke med enormt mye snø, tøff skilek og løyper i alle nivåer i Oppdal. Nå kan du bestille overnatting med skikort – enkelt og greit!

1: Velg overnatting

2: Oppgi «Vinterkampanje»

3: Klar til skikjøring!

* Prisene gjelder p.p., per natt utenom påska. Bookingen gjøres direkte til overnattingsstedene. 

Vangslia, den kalde fine tia! Foto: Terje Aamodt.

I vinter finner du mest snø i Oppdal! Noe som gjør forholdene i Oppdal Skisenter magiske. Om du kommer midtuke eller weekend skal det være enkelt å planlegge besøk i Oppdal skisenter. Midt-Norges største alpinsenter har 4 anlegg over 4 fjell, som alle er knyttet sammen med morsomme overfarter som innbyr til cruising mellom anleggene. Hos oss får du bakker og aktiviteter tilrettelagt for både deg som vil ha pudderkjøring, park eller kjøring i bakker med løyper i alle nivå.

Bli med Vangsliekspressen til topps! Foto: Terje Aamodt

Årets nyhet i Oppdal skisenter er forlengelsen av Vangsliekspressen. På kjappe 8 minutter tar den deg 2170 meter til topps på Vangshøa, med en høydeforskjell på 630 meter. På toppen får du virkelig følelsen av å være «on top of the world». Nydelig utsikt over hele bygda og innover i fjellheimen. Stolheisen er en ventet fornyelse av heisanlegget, og har på kort tid blitt en suksess!

Foto: Terje Aamodt

Oppdal er en snørik kommune, og har i alle år framstått som en naturlig vinterdestinasjon i Midt-Norge. I år har vi fått ekstra mye snø. Noe som gjør det ekstra morsomt å besøke Oppdal i vinter! Anlegget går over 4 fjell, og med så mye snø innbyr det også til pudderkjøring. Sjekk uansett varsom.no for forhold for ras. Ferdes du utenfor oppkjørte løyper, er du på fjellet å regne.

I vinter lønner det seg å være rask med å bestille. Ryktet om mye snø i oppdalsfjella har spredt seg, og hotellene fylles raskt opp. Overnattingsstedene ligger i sentrum, rett ved tog og busstasjon. Skibuss går til og fra i helgene. Bestill nå, og sikre deg dager med skilek, god mat og hyggelig overnatting!

Bestill overnatting med skikort:

Quality Hotel Skifer. Pris fra kr 1 040,-

Oppdal Turisthotell. Pris fra kr 975,-

Oppdal Gjestetun. Pris fra kr 600,-