Carousell by Alpenhaus
©Carousell by Alpenhaus

Carousell by Alpenhaus

Midt i Oppdal sentrum finner du Carousell by Alpenhaus - et moderne aktivitetssenter fylt med gøyale opplevelser, for hele familien!

Utforsk en egen verden på Oppdal, full av spenning og moro både for store og små! Her finner du et aktivitetskonsept som garanterer trivsel og glede for alle. Du kjøper kun én inngangsbillett per person, og nyter alle de fantastiske aktivitetene så lenge du vil - alt inkludert!

Dette kan du oppleve hos Carousell:

VR-eventyr: Dykk inn i over 150 virtuelle virkeligheter! Fra romfartsopplevelser til episke fantasiverdener. VR-spillene tar deg til nye høyder!

Klassiske Arcade-spill: Test ferdighetene dine på air hockey, dominer poengtavlen i Street Basket og ikke minst; nyt nostalgien med Carousells arcade-favoritter. 

Multisport-simulator: Ta et skudd i fotball, hole-in-one i golf, eller se om du kan mestre ishockey og mye mer - alt fra komforten av en simulator. 

Jaktsimulator: Føl spenningen av jakt med Caroussels realistiske simulator. Perfekt for de som liker utfordringer og presisjon. 

Minigolf for hele familien: Prøv Caroussels 9-hulls minigolfbane - en morsom og utfordrende aktivitet for alle aldre. 

Caroussel har gjort det enkelt for deg å nyte alt de har å tilby - med kun en inngangsbillett får du ubegrenset tilgang til alle aktiviteter. Hvor lenge du blir bestemmer du selv. Carousell har hovedsaklig drop-in på alt besøk innenfor vanlige åpningstider, men tilbyr også skreddersydde pakker for spesielle anledninger - slik som bursdager, firmaarrangementer eller private feiringer. Ta kontakt, og du får mer informasjon om fleksible løsninger.

Aldersgrense 12 år. Barn under 12 år må være i følge med voksen.