Oppdal så klart

Oppdal ligger lengst sør i Trøndelag fylke. Kommunen består av store fjellområder, og grenser til friluftsområdene Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark og Trollheimen landskapsvernområde. Gjennom hele kommunen fra sør til vest renner elva Driva.

Siden Oppdal bygde den første skiheisen i Hovden 1953, har Oppdal vært vertskap for turister fra inn og utland. Et par ti-år senere lanserte bygda slagordet ”Oppdal så klart”. Oppdalinger er et fjellfolk. Vi stikker oss ikke fram og roper høyest, men akkurat når det gjelder å vise fram bygda vår, klapper vi oss selv på skulderen. Vi trives i vertskapsrollen, og ønsker hver en gjest velkommen til bygda vår.

Visit Oppdal AS

Visit Oppdal er destinasjonsselskapet for reiselivsbygda Oppdal. Visit Oppdal skal legge til rette for og markedsføre organisasjoner, institusjoner, bedrifter og enkeltpersoner som har interesse knyttet til reiseliv og reiselivsutvikling i Oppdal og som hører inn under Fellesgoder.
Vi samarbeider tett med Trøndelag Reiseliv når det gjelder nasjonale og internasjonale markedsføringskampanjer.

Kontakt oss:

Visit Oppdal AS
Besøksadresse: O. Skasliens veg 1, 7340 Oppdal
E-post: post@visit-oppdal.no

Daglig leder: Steinar Furnes
M: 926 22 326
E-post: post@visit-oppdal.no

Webredaktør / digital markedsfører: Kristin Riise
M: 938 34 693
E-post: kristin@visit-oppdal.no

FINNER DU IKKE BEDRIFTEN DIN PÅ SIDENE VÅRE?

Ønsker du å være synlig på våre nettsider? Vi tilbyr service- og markedsavtaler som gir god synlighet på nett for din bedrift. Ta kontakt på e-post for et uforpliktende tilbud.

Visit Oppdal AS drifter også:

Oppdal Turistkontor

Besøksadresse: O. Skasliens veg 1, 7340 Oppdal
M: (+47) 474 67 230
E-post: post@visit-oppdal.no

Åpent 15. juni til 25. august.
Ellers ved behov og gjennom e-post og mobil