Med guide i vinterfjellet
©Sigbjørn Frengen, Opplev Oppdal

Med guide i vinterfjellet

Bli med lokalkjente og erfarne guider på tur i vinterfjellet!

Hva gir vell en bedre naturopplevelse enn det norske vinterfjellet? Sammen med guider fra Oppdal Safari kan du få realisert drømmen om å få en trygg og uforglemmelig opplevelse i snøkledde fjell og vidder. Fjellområdene i Oppdal består av Dovrefjell-, Knutshø- og Forollhogna nasjonalparker, samt fjellmassivet Trollheimen. Det er et flust av muligheter, både på ski, til fots og på truger. 

Du kan også kombinere turen med topptur, isfiske eller snarefangst av ryper. Og ikke minst kan turen om ønskelig legges i moskusland slik at man også kan oppleve det forhistoriske dyret. Kanskje du også får se en fjellrev eller en reinsdyrflokk? Guidene er rutinerte friluftsfolk, og kan skilte med god naturkjennskap, lokalhistorie, fangst- og fisketeknikker og som godt selskap. 

Det anbefales overnatting i telt da man da blir tettere på naturen og naturopplevelsen blir større. Tenk å nyte kveldskos ute i det fri under stjernehimmelen, for så å bli vekt av rypeskvalder utenfor teltduken om morgenen? Dersom det skulle være dårlig vær, eller du ønsker hytteovernatting kan dette også arrangeres. Og om det er rikelig med snø, og dere virkelig har lyst på en uforglemmelig opplevelse, hva med å da sove over i en varm og lun snøhule?

 

Sjekk ut steder i nærheten