Oppdal skistadion
©Martin I. Dalen

Oppdal skistadion

Drøyt 3 km nordøst for sentrum ligger Oppdal Skistadion. Her finner du skiskytteranlegg og 4 km med skispor lett tilgjengelig. 

Så snart det er vinter og stabile minusgrader på Oppdal, så starter snøproduksjonen for å legge løyper og lage gode skiforhold i hele skianlegget. Det er like vanskelig å si hvert år når skistadioen åpner, for alt kommer an på været og hvor tidlig vinter vi får på Oppdal. Men det har skjedd at man har kunnet starte skisesongen allerede tidlig i november. 

Løypenettet er delt opp i flere godt merkede runder, som viser hvor mange km runden er. Den lengste runden er 4 km med 3,3 km lysløype. Skisporene preppes ved behov og er alltid av høy kvalitet. Lysene står på hele kvelden, noe som gjør det enkelt å ta seg en treningstur på kveldstid. 

På stadion ligger det også standplass med 30 skyteskiver.

- Mange steder må du kjøre en halvtime for å komme til stadion. I Oppdal er det knapt 5 minutter kjøring mellom anlegg og overnatting, forteller leder i Skigruppa, Christin Gjønnes. Oppdal Idrettslag drifter og vedlikeholder Oppdal Skistadion. 

Hold deg oppdatert på skisporet.no.

Sjekk ut steder i nærheten