Vang gravfelt i Oppdal; One (wo)man spel

Vang gravfelt i Oppdal; One (wo)man spel

ONE (WO)MAN SPEL!

Det er mye mystikk og skjeber forbundet med gravfeltet på Vang - Norges største gravfelt fra vikingtiden. Gravfeltet har en ukjent historie. Hvorfor er det samlet 900 graver på ett gravfelt når tradisjonen var å gravlegge de døde hjemme på gårdene? Hvorfor ble det funnet flere sverd på dette gravfeltet som i kvalitet og utsmykning er blant de flotteste og beste funnet i europa? Hvorfor er det gjort gravfunn her som stammer fra midtøsten? Hva gjorde Vang såspesielt? 

Sammen med vår viking fra Vang, Frøydis den Snakkesalige i "One (wo)man spel", blir du med på en kulturopplevelse hvor humor og blir brukt for å formidle historien og skape liv og røre på gravfeltet på Vang. Dama kan nemlig snakke med de døde! Du kommer til å få et godt innblikk i lokalhistorien og vikingenes levesett, og etter showet kan du også prøve å skyte med pil og bue slik som vikingene gjorde. Vi garanterer at du kommer til å reise hjem med et stort smil om munnen etter denne kulturopplevelsen.

Turen går langs gruslagte stier i et innbydende skogsområde. Ta med uteklær etter værmelding.
Omvisningen både på engelsk og norsk

Showet passer best for barn fra 5 år og oppover. Yngre barn kan også delta, men det kan fort bli litt kjedelig, og ikke minst skummelt, for de aller minste. Barn fra 0-12 år deltar gratis i følge med voksen. Trenger ikke å bestille - bare møte opp. 

Omvisning 6. juli - 7. august 2024. Ellers på privat bestilling. 
Hver onsdag og lørdag
Norsk show: kl 12.00
Engelsk show: kl. 14.30
Oppmøte: Vang gravfelt

Max 20 personer per omvisning. Book billetter på oppdalsafari.no

Pris 
Barn (0-12) GRATIS - Trenger ikke billett
Barn (13-15) kr 200
Voksen kr 375

Varighet
Ca 1,5 time.

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
tirsdag, torsdag, lørdag06.07.2024
07.08.2024
12:30

    Sjekk ut steder i nærheten