Når det er så stille at du hører trekronene suse og bekken synge, da skjønner du at du har et godt hytteliv. På Fagerhaug får du i tillegg til ro i sjelen, et mangfold av aktiviteter å velge i utenfor hyttedøra.
Her finner ungene fine tumleplasser, her finner de voksne langrennsløypa som går helt til Fjellskolen og videre mot Stølen, her finnes jaktterreng og fantastiske stier som gir deg gode minner og store turopplevelser.
I nærområdet finner du Grytdalen, Langvelldalen og Gisnadalen. Disse dalførene byr på lett tilgjengelige fjelltopper og enkelt fjellterreng å ferdes i. Gli innover fjellheimen på ski vinters- tid eller bruk sykkelen, føttene med eller uten fiskestanga på sommeren.

PRISANTYDNING: 800 00,-

KONTAKT:
Magnar Hårstad
Tlf.: 920 34 900
Epost: magnar.haarstad@gmail.com

​Bjørn Sætrom
Tlf.: 911 13 917
Epost: bjorn.satrom@gmail.com

FB

STUGGULIA ØVRE HYTTEGREND / FAGERHAUGTOPPEN

Lunt og solrikt terreng med kort avstand til skiheis og skiløyper ligger Stuggulia Øvre Hyttegrend/Fagerhaugtoppen. Dette tomtefeltet ligger 700 meter over havet, i sørvendt, skrånende terreng med lang solgang. Tomtene er store med rause friområder.
Stuggulia Øvre Hyttegrend/Fagerhaugtoppen består av 53 tomter, hvor hver tomt er 1000 m2. Alle leveres komplett med fasiliteter som vei, strøm, vann og kloakk i felles renseanlegg – uten tillegg i pris.

Adkomst

Fagerhaugtoppen har enkel adkomst fra E6 ved Fagerhaug og Oppdalsporten.

Antall tomter: 53 – 14 er solgt
Avstand Oppdal sentrum: 14 km
Avstand skiheis: 12 km
Avstand skiløyper: 100-200 meter. Stor parkeringsplass der tråkket tilknytningsløype til stamløypenettet i Oppdal starter. (Se Skisporet.no)