Slipper du ungene løs i Oppdal, er én ting sikkert; de kommer garantert ikke til å kjede seg. Fjellbygda er ei stor lekegrind for aktive barn. Planlegg noen dager hos oss med aktiviteter som passer dere.

I Oppdal finner dere snille turfjell, morsomme sykkelstier og sydenstrand, vi har tilpassede aktiviteter og vi har utstyr til låns.

Her har vi høye og lave aktiviteter og opplevelser som som samler familien og gjør ferien til en minneperle.

Å reise med barn og ungdom krever litt planlegging for å holde idyllen i vater. I Oppdal finner du lett overnatting. Det er 21 spisesteder å velge mellom. Du kan ta noen klassiske fjelldager med turer etter godt merket sti, henge opp hengekøya og bade i fjellvatn. Eller være med naturbaserte aktiviteter høyt og lavt og utfordre grenser for alle i familien.

Det er godt å være fjellfolk, om så bare i feriene. Det er også godt med plass i Oppdal som vi deler mer enn gjerne!

Aktive dager

Med høy puls

Gode opplevelser sammen

Fjellturer med barn

Å gå med barn på fjelltur handler om å gjøre turen gøy, om en når toppen spiller ingen rolle. Oppdal er kjent for sine fjellturer. Vi er fjellet. Og på fjellet går tusenvis av stibyggere og gnafser og tråkker hver sommer; nemlig sauene! Vi har merket turstier i alle nivåer. Trekk inn fjellufta og velg deg en tur fra appen Trimpoeng eller ut.no

Kjerringkjelen_KR

Kjerringkjelen
Kort og gøy tur for de minste.

Utsikt fra Nonshøa. Foto: Oddveig Torve

Nonshøa
Barnas topptur.

Turen passer svært godt for de aller minste. Foto: Margrete Blokhus

Trollkyrkja
Med ei fjellhule i enden av turen!

Toppen på Svarthaugen

Svarthaugen
Med utsikt over hele Oppdal.