Du kan fint dra til Oppdal for å shoppe og spise godt ei helg. Hold på kortet – for her er det mye som frister!

Du trenger ikke dra til større byer for å føle på litt urban shopping liv! Oppdal har det du trenger, og mer til. To shoppingssentre, flere større kjeder og små unike butikker. For ikke å snakke om det gode tilbudet innen sportsbutikker.

Butikkfasade
Det er alltid koselig å handle på Lev Vakkert. Foto: Visit Oppdal
I handlegata ligger Cicelia, her finner du garantert noe til deg selv. Foto: Visit Oppdal

Siden Oppdal ligger naturlig til der veiene fra sør og nord møter trafikken fra vest, blir Oppdal et naturlig sted å stoppe. Det har alltid vært godt grunnlag for handel i Oppdal. Og vi er stolte av å ha et utvalg fra lokale, unike butikker til de største kjedene. Noe for en hver smak!

Galleri Mali lyser opp i 1 etg i Domus. Foto: Visit Oppdal
Biltema i Oppdal ligger rett nord for sentrum, og trekker kunder fra hele distriktet. Foto: Biltema

Både oppdalinger og våre gjester liker utvalget i Oppdal. Interiørbutikken Lev Vakkert er hyttefolkets favoritt og gjestenes skattefunn. Her finner den puteglade møbler og interiør som passer inn i robuste og moderne fjellhytter og hus, og er den eneste som tilbyr hjemme-besøk og skreddersydde gardiner. Nesten vegg i vegg ligger Cicelia, butikken med stort utvalg av spennende interiør og småmøbler samt et stort utvalg av klær til henne. Veien over til Galleri Mali er kort. I første etg. på Domus lyser galleriet opp og ønsker deg velkommen inn. Oppdalskunstneren står ofte i galleriet selv og er som et fyrverkeri i farger og godt humør. Og ofte blir det med et bilde til veggen hjem! Husfliden i Oppdal  også verdt et besøk hvis du er ute etter de unike butikkene i sentrum.

Husfliden i Oppdal er et lite smykke i seg selv i handlegata i Oppdal. Foto: Visit Oppdal

Domus Oppdal står fram som et moderne senter med over 20 butikker, 3 serveringsteder og pol. Bygget ble totalrenovert og bygget ut i 2020. Her finner du lekebutikk, Skin Tonic, Match, Hus og Hjem, Power, Nille, Kapp Ahl, Kid, Savannah, Skoringen for å nevne noen.
Det er heller ikke langt over til Oppdals neste shoppingsenter; Aunasenteret. Trivelig og variert butikkutvalg med flaggskipet Intersport i første etasjen. Også her finner du skobutikk, Tilbords, apotek og Cubus.

Det er kanskje ikke så overraskende at aktivitetsbygda Oppdal er stor på sportsbutikker. Det er også naturlig at kompetansen er høy blant betjeningen, de kan hva de selger.
Butikken for bratt friluftsliv; VPG i nye Krux Oppdal Innovasjonssenter, finner du et stort utvalg turutstyr, klatreutstyr, sykkel og ski. Distriktets største sportsbutikk; Intersport på Aunasenteret har i tillegg til bekledning og utstyr til hele familien også ski og sykkelverksted. Sport1 Oppdal har fått mer enn dobbelt så stort butikklokale siste året. Også her finner familien turbekledning og utstyr til ski og sykkelaktiviteter for hele familien.

Betjeningen på Sport1 Oppdal har alltid løsningen på hva du trenger til turen, uansett årstid. Foto. Visit Oppdal
Herlige VPG finner du nå i nye Krux Oppdal Innovasjonssenter, med Norges høyeste klatretårn som nabo. Foto: Visit Oppdal
Alltid et godt og bredt utvalg på Intersport Oppdal. Foto: Visit Oppdal