Du trenger ikke til utlandet for å bli med på safari! Bli med erfarne guider til Dovrefjell og kom tett (-og trygt!) – på moskus der den hører hjemme. Dette er en fantastisk naturopplevelse for hele familien. Med i prisen er valgfri overnatting i Oppdal.

Opplev moskusen i sitt rette element, med erfarne guider som ivaretar både dine og dyrenes ønsker. Vi kan nesten garantere at du får oppleve moskus på nært hold og få mulighet til å forevige et møte med det majestetiske urdyret på opp mot 400 kilo i de unike omgivelsene på Dovrefjell. Flotte motiver og minner å legge inn i albumet hjemme.

Har du noensinne sett en stor brun stein røre på seg? Sannsynligvis ikke, men det er slik det første møte med moskusen ofte fortoner seg. Det store og fredelige dyret, som er i familie med geit, blender perfekt med omgivelsene og det er først når den rører på seg at man skjønner det at det er moskusen man ser. Moskusen er holdt for å være et fredelig dyr, men det er klokt å holde seg på god avstand. Noen ganger møter vi også reinsdyrflokker og fjellryper i løpet av turen.

Guidene er kunnskapsrike og tar dere med på en tur gjennom plante- og dyrelivet i nasjonalparken, som preges av spesielle bergarter og botaniske perler. En fantastisk og unik naturopplevelse som passer for alle som er i normal fysisk form!

Moskus. Moskusguiding
Hit, men ikke lenger. Foto: Oppdal Safari/Sigbjørn Frengen

Vi tilbyr turer hver dag fra 11. juni – 30. september 2021. 

Vanskelighetsgrad: Moderat

Nedre aldersgrense er 7 år for turglade barn.

Varighet: Ca 5-7 timer fra oppmøte

Oppmøteplass: Oppdal stasjon kl. 10.00

Rastepause med kaffe.

Bekledning: Gode tursko, kle deg etter været (se værmelding)

Ta med en god nistepakke og noe å drikke