En superfin måte å bli kjent med 100 merkede stier og topper i Oppdal.

Trimpoeng er et enkelt turkonkurransekonsept som gjør det mye mer motiverende å komme seg ut på tur! Deltakere laster ned Trimpoengappen og blir med på en konkurranse i sitt lokalområde. Oppdal er nå med fra 2023.

Du velger tur i appen, og samler samtidig poeng. Men det viktigste er å komme seg ut. Kanskje prøve en ny tur? I appen har du digitalt kart med gps-spor og gode turbeskrivelser. Prøv den!

For å registrere seg koster det kr 100,- for voksne, kr 50,- for barn t.o.m 16 år. Da får man i tillegg til de 9 toppene i Topptrim, en innholdsrik digital turbok med over 60 turer. Alle har god turbeskrivelse, gps-spor og mulighet for å ta poeng på hvert turmål. Det gis fra 1 til 5 poeng per turmål, etter vanskelighetsgrad på turen

Turmålene kan besøkes så ofte man vil, men for å sanke poeng må det være minst 12 timer mellom besøk på samme turmål. Det vil premieres både etter antall poeng, og etter antall unike turmål. 

Før du starter turen, slår du på GPS på telefonen og velger turmål. Når du er innenfor radiusen for turmålet, trykker du på “sjekk inn” og får antall poeng som turen gir. 

Har du sjekket inn på en post uten mobildekning, vil poengene bli oppdatert så snart telefonen er innenfor dekning. Det er viktig å ikke avslutte eller logge ut av appen før poengene er registrert.