Imi Stølen

Imi Stølen

IMI Stølen er et rusfritt overnattingstilbud som ligger tre kilometer nord for Oppdal sentrum, med avkjørsel rett fra E6. Vi tilbyr overnatting for hver smak og lommebok, i ulike standarder og prisklasser. Vi har 4 flotte leiligheter, 9 familierom m/bad, 13 rom m/håndvask og 4 senger, 2 store hytter med 5 rom hver og 5 enkle campinghytter uten innlagt vann. Samt campingplass med 15 plasser med strøm. Velg det som passer deg best!

I sommersesongen finner du en volleyballbane og en fotballbane på stedet, og i vintersesongen finner du langrennsløyper like ved,  og kun 800 meter til Oppdal Skisenter Stølen, hvor du kan stå alpint. IMI Stølen ligger 40 minutters kjøring fra Trollheimen og 50 minutter fra Dovrefjell, som er et populært område for fotturer.

IMI Stølen er eies av Normisjon og er også et sporty leirsted med rusfri profil. Vi har totalt 164 senger her, fordelt på 41 rom/hytter. Lokalene i vårt hovedbygg er svært godt egnet for store og små grupper med helpensjon, men vi har også tilbud for enkeltpersoner og grupper opp til 50 personer som ønsker selvhushold.

Fasiliteter
  • Annen overnatting
    • Hytter for booking
    • Rom/hus/husvogn for booking

Sjekk ut steder i nærheten