Smegarden Camping

Smegarden Camping

I Drivalen, Omtrent 8 km sør for sentrum, finner du Smegarden Camping. En romslig camping som tilbyr plass for campingvogn, bobil og telt samt utleie av campinghytter. 

Campingplassen ligger sentralt til, rett ved E6, langs med elva Vinstra som munner ut i elva Driva kun noen hundre meter lengre ned. Campingplassen har asfalterte veier, sanitæranlegg, kjøkken, vaskerom med vaskemaskin, solarium, TV-stue og kiosk. Her finner du også tømmestasjon og vannpåfylling for bobiler. 

Hos Smegarden Camping finner du også 15 campinghytter med 2, 4 eller 6 senger. Størrelsen varierer fra 8m2 til 50m2. Hyttene er utstyrt med kokeplate, kjøleskap, og kabel-tv. Andre tjenester som tilbys er 10-kanals kabel-TV for tilkobling til campingvogn/bobil og gratis trådløs internettilgang. Ikke minst tilbys teltplass for de som ønsker det, hvor besøkende kan benytte seg av campingplassens fasiliteter. 

Smegarden Camping passer bra for både turinteresserte og for barnefamilier. Du finner to lekeområder på campingen, som er utstyrt med både sklier, døsser, sandkasser og trampoliner. Campingplassen er omgitt av vakker natur, med både høye fjell og trivelige seterdaler. Ta med reisefølget på tur opp Loslia, innover Vinstradalen, eller på tur rundt Driva over hengebrua og langs de fine stiene. Som campinggjest får du også fiske gratis i elva og benytte deg av grillene ved campingens gapahuk. 

Du kan også la campingvogna stå hele året, da Smegarden Camping tilbyr helårsplasser.

 

Sjekk ut steder i nærheten