Å bo med egen flokk i eget selvhushold gir deg totalt frihet. Få en oversikt over hvor du kan leie for noen dager på fjellet.

Bjerkeløkkja

Eventyrlig gårdstun 

Husene er bygd opp rundt to gardstun, med nydelig utsikt over bygda. Landlig idyll med moderne komfort er det du får om du velger å bo her. Har du ikke bodd i stabbur før, har du mulighet til det nå!

Priseksempel på weekend inkl. tv, wifi, sengetøy, håndklær, ved og sluttvask:
Hovedhuset: 9 soverom / 9 bad / 21 senger /4 stuer / bibliotek / stort kjøkken fullt utstyrt, 2 store langbord / 3 peiser.
Pris: Kr 28 000

Melemseterstuggu: 2 doble soverom / 2 soverom med 120 cm bred seng / 4 bad / romslig stue / kjøkken fullt utstyrt, 1 langbord / 2 peiser.
Pris: Kr 12 000

Storstue fra Hagen: 4 doble soverom / 4 bad / romslig kjøkken med ett langbord / stue med peis.
Pris: Kr 12 500

Ståvåløkkkja: 2 doble soverom / 2 soverom med 120 cm bred seng / 4 bad / stue / kjøkken m/spiseplass.
Pris: Kr 9 800

 

Åmotsdalen Gard

Bo i dalen uten bilveg

Åmotsdalen Gard tilbyr overnatting i tre små hus på gardstunet. Drengstua, Snekkerstua og Brudesuiten. Tunet er fra midten av 1700-tallet og ligger i Oppdals eneste dal uten bilveg. Her kommer du som vil tilbringe noen dager i ro og fred, med fantastiske turmuligheter innover Åmotsdalen.

Oppdal Alpintun

Ski inn – ski ut, Stølen

Mer midt i løypa kan du knapt bo. Oppdal Alpintun er nyrestaurerte leiligheter i forskjellige størrelser i Stølen, Oppdal Skisenter. Alle med solvendt veranda for deg som liker å ta morgenkaffen ute. Her kan du bytte fra tøfler til skisko og være i bakken på 3 minutter. Og vi snakker ikke bare alpint, langrennsløypa ligger 100 meter fra døra. Dette er for deg som liker å utnytte tiden enten i slalombakken eller i langrennsløypa!
Pris fra kr: 901,-

 

Kanutten

Ski inn – ski ut, Vangslia

Midt i smørøyet i Vangslia Oppdal Skisenter, ligger hytta Kanutten. Hytta ligger i øverste veg i hyttefeltet Prestløkka – i et familiesert hytteområde. Kanutten har alt du trenger med hele 11 sengeplasser. Her får du virkelig følelsen av å bo på hytta. Komfort, hyggelig og i umiddelbar nærhet til alpinanlegg og ikke minst kommunens stamløypenett med flere mil langrennsspor både vestover og nordover.

 

Vekve Hyttetun

Hyttetun i sentrum

Hyttetunet har 10 like store hytter på 26 kvm, godt utstyrt med egen kjøkkenkrok. Ønsker du rimelig overnatting med lett adkomst til alt, er dette stedet du må velge. Tunet ligger 200 meter fra oppdal sentrum, en 5 minutters gange fra tog- og busstasjon, og 700 m fra skibakken og langrennsløyer. Skibuss går til og fra. Pris fra kr 550

 

Oppdal Gjestetun

Leiligheter i sentrum

Midt i sentrum og et steinkast fra buss og togstasjon ligger Gjestetunet med leiligheter og rom med selvhushold. Gode rom med praktiske løsninger og godt utstyrt kjøkken. Mulighet til frokostservering. Skibuss går til og fra.

Pris fra kr. 1099

 

Storli Gard

Stabburet i Trollheimen

Innerst i Storlidalen, på en over 400 år gammelt gardstun, står et stabbur med plass til 4 stykker. I dette stabburet er det kjøkken og selvhushold. Her bor du historisk, med mulighet for toppturer og langrenn rett utenfor stabburstrappa. I samme gårdstun som stabburet, står også et bittelite gardsutsalg med fantastisk smakfulle hjemmebakte fristelser. Husfrua er rå på bakst, er du heldig rekker du å kapre dagens fangst før det blir tomt. Bor du på stabburet, bor du naturlig eksklusivt, unikt, som garantert gir minner for livet.

 

Bortistu Gjestegard

Hytter i Trollheimen

Storlidalen. Der veien tar slutt – og alt begynner… Der ligger Bortistu Gjestegard. Hit kan du ta med dine og oppleve ro og storslått natur. Gårdstunet har en lang historie, og på tunet er det flere gamle, lafta hus og hytter du kan leie. Dette er en plass du fort kan bli hekta på, – heldigvis er det like fint og mye å gjøre her vinter som sommer. Ta kontakt for antall, dato og pris.

 

TT-hytta Bårdsgarden

For fjellvandreren

TT-hytta Bårdsgarden er et perfekte utgangspunkt for lange og høye dagsturer. Ligger midt i langrennsporet, og utgangspunkt for både fjellski og randoturer. «Turisthytta» utgjør en del av hovedbygningen på den store fjellgården Bårdsgarden i Storlidalen, og har fullt utstyrt kjøkken og spisestue for sjølhushold, peisestue, dusj og WC. De 20 sengeplassene er fordelt på to 3-køysrom, et 2-køysrom og tre 4-køysrom.

 

Du kan også lese litt om: