Mathallen i Oppdal
©Ketil Jacobsen

Mathallen i Oppdal

Velkommen til Mathallen i Oppdal! Her trer du inn i en stemningsfull hall full av kortreiste delikatesser, smaksfulle oster, lokalbrygget øl og det beste av lokalt oppdalslam. Ikke minst finner du steinovnsbakeriet Sprø, hvor du får kjøpt rykende ferske bakevarer og nykverna kaffe. 

Her selger lokale bønder og lokale nisjeprodusenter sine egenproduserte produkter. Lokalmat fra Oppdal har blomstret de siste årene, takket være Mathallen i Oppdal som har skapt en større arena og en spennende salgskanal for et lite og lokalt marked. 

Her får du tradisjonelle smaker med ny vri, da du finner både ostedisker og pølsedisker med lokale råvarer samt utenlandske, slik som ekslusiv italiensk spekepølse og spekeskinke, eller hva med en god og litt muggen fransk ost? I mathallens frysedisk finner du også mye godt - alt fra fisk fra lokale elver og smurte tykklefser, til tiur og ryper du må nappe fjæra av selv. 

Ølkjeden Gulating har over 20 utsalg rundt om i Norge, hvor et av dem er i Mathallen på Oppdal. Ikke mindre enn 200 ulike sorter lokaløl er det gjort plass til i hyllene. Et av de mest solgte ølet er Rodebak, lokalprodusert fra Rennebu. Her finner du øl til enhver smak, anledning og prisklasse.

 

Sjekk ut steder i nærheten