Sabrura Sticks & Sushi

Sabrura Sticks & Sushi

På kjøpesenteret Domus på Oppdal finner du Sabrura Sticks & Sushi, en sushirestaurant som har blitt en storfavoritt både blandt lokalbefolkningen, hyttefolk og gjennomreisende. Med en fristende og variert sushibufféet, og praktiske take-away alternativer, har Sabrura virkelig satt sitt preg på fjellbygda.

Plutselig vet alle hva nigiri, maki, sticks og kosekombo er, og det har virkelig blitt på folkemunne! Hos denne populære sushi-kjeden serveres asiatisk-inspirert mat, ofte laget med kortreiste råvarer dersom mulig. Sabrura har raskt blitt et velkomment tilskudd til Oppdals rike restaurant-miljø, og løfter Oppdals utvalg av smaker til en ny dimensjon. Restauranten er designet med åpent kjøkken, som gir en livlig og engasjerende atmosfære. På veggene ser du spreke farger, og i taket japanske lamper, som fascinerer mange. Det er en romslig restaurant hvor du kan ha med deg hele familien, barnevogna og rullestolen uten problem. Her er det plass til alle!

Enten du er på jakt etter et raskt måltid, eller ønsker å nyte en rolig stund med familie og venner, er Sabrura Sticks og Sushi stedet for deg. 

Sjekk ut steder i nærheten