The Hill 1125, Hovden

The Hill 1125, Hovden

Restauranten “The Hill 1125” står på toppen av Hovden i Oppdal Skisenter. Den ikoniske restauranten står som en signatur på Oppdal oppe på fjelltoppen, som du enkelt kan se nede fra bygda. 

Hit kommer både lokale oppdalinger, hyttefolk, og andre turister fra både innenlands og utenlands for å nyte den praktfulle panoramautsikten, samt smake på alt det spennende kjøkkenet har å by på. Her får du nemlig kjøpt deg italiensk pizza stekt i tradisjonell vedfyrt steinovn, påsmurte sandwitcher, supper og gryter, kaker og sjokolade, og ikke minst nybakte kanelboller. 

Restauranten er åpen i takt med sesognene. I vintersesongen er restauranten åpen når Hovden-heisen er åpen - hver helg samt torsdag og fredag. Når vintersesongen er over står restauranten stengt frem til gondolen åpner for sommersesongen. Da er gondolen og restauranten åpen hver dag hele sommeren. Utover høsten er restauranten åpen på helg, og i høstferien er den som oftest åpen hver dag. 

Restauranten passer for alle, i alle aldre, da den er tilpasset både rullestolbrukere og barnevognbarn selv om den ligger på en fjelltopp. Gondolene er tilpasset slik at man enkelt kan ta med både rullestol, vogn og sykkel, og inne på restauranten finner man både handicap-toalett og stellebord. 

NB!- Vær oppmerksom på at gondolen og restauranten kan stenge ved dårlige værforhold, så her gjelder det å sjekke værmeldingen nøye.

 

Sjekk ut steder i nærheten