Pudder i barten, cruisekjøring på carvingski eller lek i terrengparken?
Det er lett å la seg friste i Oppdal Skisenter – et av Norges største alpinanlegg går over fire fjell. Alle over 1000 meter.

35 løyper i Oppdal Skisenter er knyttet sammen med overfarter og heisanlegg, hvor du kan farte mellom det ene fjellet til det andre.

VANGSLIA:
Vangslia er Oppdal Skisenter sitt mest besøkte anlegg. Her finner du barnebakke og transportbånd for de minste, stolheiser, t-krokheiser. Terrengparken inviterer til luftige svev både for de minste og de tøffeste. Gode solforhold og to serveringssteder. Det naturlige utgangspunkt for en flott dag på ski – for alle ferdighetsnivå. I tillegg gledes det over den nye stolheisen som er siste million-investering i heisparken. En av Europas mest moderne stolheis tar deg 2170 meter til topps på 8 minutter.  Vanskelighetsgrad: Svart, rød, blå og grønne løyper.

STØLEN:
3 km nord for Oppdal sentrum finner du Stølen. Et boltreområde for spesielt de aller minst på grunn av barnebakken og enkle adkomsten. For øvrig byr Stølen på både fin og variert løypekjøring, samtidig som området ofte kan overraske med fin puddersnø. I Stølen finner du barneheis, t-krokheiser og fjellheis, spisested og skiutleie. Vanskelighetsgrad: Rød, blå og grønne løyper.

ÅDALEN:
Alle frikjøreres paradis. Og det med god grunn. Etter at nordvesten har herjet og lagt igjen hvitt gull over hele Oppdal, er Ådalen et av de beste områdene for løssnøkjøring i Norge. Ådalen byr på én preppet nedfart, resten av området er en sak mellom deg og den uberørte snøen. Liker du frikjøring er dette ditt paradis. There is no friends on a powder day….

HOVDEN, «THE HILL»:
Rett ved Oppdal sentrum ligger Hovden som rangeres som en av Norges beste bakker både blant frikjørere og racingalpinister. Bakken blir omtalt som The Hill; og er skiområdet som skikjørerne virkelig bryr seg om. Det er her legender blir født. Det er her de feteste skidagene foregår. Og det er denne bakken aller gleder seg til skal sesongåpne. Hovden har én stolheis, som fører deg ut i en enorm lekegrind hvor du er prisgitt ordentlig skikjøring. Vanskelighetsgrad: Svart løype.

Bli kjent med Oppdal Skisenter

Mat til alle helter

Serveringsstedene i Oppdal Skisenter har mye å tilby til sultne kjørere.
Om du har opplevd opptur i bakken, vil du også oppleve opptur på matfronten også.

Leie og prepp til utstyr

Både i Vangslia og Stølen finner du skishop og skiservice.
Dette gjelder utstyr til bakken, til randoturen eller fjellskituren.

Ta skibussen tur-retur!